Pharmamarketeer
KNMG start samenwerking met Nationale Zorgreserve

KNMG start samenwerking met Nationale Zorgreserve

KNMG start samenwerking met Nationale Zorgreserve

Onlangs is de KNMG een samenwerking aangegaan met de Nationale Zorgreserve, een landelijk netwerk van zorgreservisten, bestaande uit (voormalige) zorgprofessionals die paraat staan om hulp te bieden in noodgevallen.  

De Nationale Zorgreserve brengt vraag en aanbod bij elkaar om de continuïteit van de zorg te waarborgen. De KNMG ondersteunt de Nationale Zorgreserve van harte omdat het cruciaal is om in tijden van nood onze krachten te bundelen en samen paraat te staan, zodat we ook onder uitdagende omstandigheden zorg kunnen blijven verlenen.

De COVID-19-pandemie heeft ons laten zien dat we in noodsituaties moeten kunnen vertrouwen op een reserve van gekwalificeerde en bekwame zorgreservisten die bereid zijn in te springen en hun (voormalige) collega’s te ondersteunen. De Nationale Zorgreserve begon in 2020 als een relatief onbekende naam tijdens de coronapandemie, maar werkt inmiddels samen met tal van organisaties zoals Zorginstituut Nederland (ZINL), de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie (GGD GHOR), de branchevereniging van Nederlandse zorgorganisaties (Actiz), het Pensioenfonds voor de Gezondheid, Geestelijke en Maatschappelijke belangen (PGGM), de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Medhc-fases-banner
Advertentie(s)