Ga direct naar de inhoud

Ga direct naar de navigatie

Uitgave van

Adverteren op Pharmamarketeer.nl

Met de weblog Pharmamarketeer en de bijbehorende wekelijkse nieuwsbrief bereiken wij een groot deel van de marketeers in de farmaceutische industrie in Nederland.

Bent u geïnteresseerd om deze doelgroep te bereiken? Dat kan! U kunt op de weblog uw boodschap plaatsen via een advertorial, banner en/of vacature. Hieronder vindt u meer informatie.

Advertorials
Een advertorial bestaat uit een interview of geredigeerd stuk van maximaal 500 woorden. In overleg zijn andere opties mogelijk. Plaatsing geschiedt altijd na goedkeuring van Medix Publishers. Een serie advertorials krijgt een eigen tag mee, zodat uw doelgroep de berichten eenvoudig kan herkennen. Bovendien bevat elk artikel een link naar uw website. In overleg worden de artikelen via Twitter en/of de wekelijkse nieuwsbrief verspreid. Advertorials zijn de best gelezen onderdelen van Pharmamarketeer en daarmee een uitstekende manier om uw doelgroep te bereiken.

Een advertorial is vooral geschikt wanneer u een inhoudelijke boodschap wilt overbrengen. Kijk naar een aantal voorbeelden van advertorials. Het tarief voor een advertorial is 600 euro per artikel.

Banners
De banner plaatsen wij in de rechterzijbalk op elke pagina. U krijgt daardoor de maximale aandacht. Banners zijn vooral geschikt voor branding en wanneer u de bezoekers van de blog wilt aanzetten tot ondernemen van actie, de zogenaamde call-to-action. Voorbeelden zijn het inschrijven op een congres, genereren van leads en het bekendmaken van uw bedrijfsnaam.

Voor banners hanteren wij een vaste periodieke bijdrage van 350 euro per maand. Hier vindt u voorbeelden van eerdere banners.

Vacatures
De vacature wordt een maand lang prominent op de site geplaatst. Tegen een extra betaling van 250 euro, verspreiden wij de vacature tevens via de wekelijkse nieuwsbrief en Twitter. Het plaatsen van een vacature op onze site kost 350 euro per vacature.

Overtuigd? Vult u dan nu uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook benaderen via 020-820 11 66.

Uw naam (verplicht)

Uw email of telefoon (verplicht)

Uw bericht