Pharmamarketeer

Adverteren op Pharmamarketeer.nl

Met de website Pharmamarketeer.nl en de bijbehorende wekelijkse nieuwsbrief bereiken wij een groot deel van de marketeers in de farmaceutische industrie in Nederland.

Bent u geïnteresseerd om deze doelgroep te bereiken? Dat kan! U kunt op de website uw boodschap plaatsen via een advertorial of banner. Hieronder vindt u meer informatie.

Advertorials

Een advertorial bestaat uit een interview of geredigeerd stuk van maximaal 500 woorden. In overleg zijn andere opties mogelijk. Plaatsing geschiedt altijd na goedkeuring van Medix Publishers. Een serie advertorials krijgt een eigen tag mee, zodat uw doelgroep de berichten eenvoudig kan herkennen. Bovendien bevat elk artikel een link naar uw website. In overleg worden de artikelen via Twitter en/of de wekelijkse nieuwsbrief verspreid. Advertorials zijn de best gelezen onderdelen van Pharmamarketeer en daarmee een uitstekende manier om uw doelgroep te bereiken.

Een advertorial is vooral geschikt wanneer u een inhoudelijke boodschap wilt overbrengen. Kijk hier naar een aantal voorbeelden van advertorials. Het tarief voor een advertorial is 600 euro per artikel per maand.

Banners

De banner plaatsen wij onderaan de artikelen op de homepage, net boven de footer. Banners zijn vooral geschikt voor branding en wanneer u de bezoekers van de website wilt aanzetten tot actie, de zogenaamde call-to-action. Voorbeelden zijn het inschrijven op een congres, genereren van leads en het bekendmaken van uw bedrijfsnaam.

Voor banners hanteren wij een vaste periodieke bijdrage van 350 euro per maand.

Nieuwsbrief

Iedere week op dinsdag om 10.00 uur versturen wij de Pharmamarketeer nieuwsbrief. Ook hierin kunt u adverteren of een advertorial plaatsen. U bent verzekerd van een vast bereik en betrokken lezers.

Meer informatie? Vult u dan hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ons ook bereiken via 020-820 11 66.

Reageer

Medhc-fases-banner
Advertentie(s)