Pharmamarketeer

​De videomarketingtrend in 2022? Maak je eigen bedrijfsvideo’s

​De videomarketingtrend in 2022? Maak je eigen bedrijfsvideo’s

Met een nieuw jaar voor de deur, eentje waarin we waarschijnlijk weer volop thuiswerken, zijn er veel uitdagingen voor bedrijven. Even een video opnemen, dat doe je niet zomaar. Met deze tips zorg je dat je op de hoogte bent van de videomarketingtrends van 2022, wat je een heleboel vergaderen kan besparen.

Video’s maken vergt een heleboel voorbereiding en door jezelf op de hoogte te stellen van de marketingtrends en wat er mogelijk is, kun je hopelijk gerichter op zoek naar iemand om je te helpen bij het verwezenlijken van je video. Bedrijfsvideo’s beginnen steeds belangrijker te worden, want ze trekken het oog van de kijker op een website direct.

Elke maand een video

Het is aan te raden om een keer per maand een nieuwe video te maken. Hiermee laat je zien dat je bedrijf relevant is en kun je bovendien expertise delen, of een nieuw product. Dat hoeft niet direct een megaproductie te zijn, want met een goede moderne smartphone kom je al heel ver. En er zijn genoeg apps om je te helpen met het monteren van de video.

Het mooie is dat je deze video’s niet alleen op je website kwijt kunt, maar ook op social media, waardoor je tenminste één keer per maand weer nieuwe content hebt, die je bovendien later een keer kunt herhalen. 

Lees dit artikel verder op: ​De videomarketingtrend in 2022? Maak je eigen bedrijfsvideo’s (dutchcowboys.nl)

Advertentie(s)