A new study published in the American Journal of Preventive Medicine found a 25% increase in food insufficiency during the COVID-19 pandemic. Food insufficiency, the most extreme form of food insecurity, occurs when families do not have enough food to eat.
Ook interessant voor je
Nieuwe studie: mRNA-griepvaccin van Pfizer presteert beter dan traditioneel griepvaccin
Nieuwe studie: mRNA-griepvaccin van Pfizer presteert beter dan traditioneel griepvaccin Het mRNA-griepvaccin van Pfizer heeft in een grote fase 3-studie betere resultaten laten zien dan een standaardseizoensgriepvaccin...
9 x gelezen
Inspectie: huisartsenspoedposten hebben databeveiliging niet op orde
Inspectie: huisartsenspoedposten hebben databeveiliging niet op orde De databeveiliging bij tientallen huisartenspoedposten in Nederland voldoet niet aan de wettelijke norm, zo blijkt uit onderzoek van de Inspectie...
9 x gelezen
Start experiment om antimicrobiële geneesmiddelen beter beschikbaar te maken
Start experiment om antimicrobiële geneesmiddelen beter beschikbaar te maken Op vrijdag 1 augustus is een 2-jarig experiment gestart om antimicrobiële geneesmiddelen (zoals antibiotica) beter beschikbaar te maken. Het...






