Pharmamarketeer
Prix Galien Pharmaceutical Award 2020

Uitreiking Prix Galien Awards 2022

Prix Galien Pharmaceutical Award opgedeeld in twee categorieën: ‘Prix Galien Pharmaceutical Award’ en de ‘Prix Galien Biological Award

De organisatie van de jaarlijkse Prix Galien Awards zal ook in 2022 weer de Prix Galien Awards uitreiken. Met ingang van 2022 en naar internationaal voorbeeld wordt de oorspronkelijke Prix Galien Pharmaceutical Award opgedeeld in twee categorieën: ‘Prix Galien Pharmaceutical Award’ en de ‘Prix Galien Biological Award’. De opsplitsing van de oorspronkelijke Pharmaceutical Award doet hiermee tevens recht aan de diversiteit van de therapeutische interventies. De Prix Galien bestaat uit een gouden medaille.

De organisatie nodigt u hierbij van harte uit om een product dat aan de volgende criteria voldoet voor te dragen voor de Prix Galien Pharmaceutical – dan wel – Biological Award 2022:

·         een product komt in aanmerking voor deze prijs indien het betreffende product tussen 1 januari en 31 december 2021 op de Nederlandse markt is gebracht

·         het beschikbaar is voor alle patiënten

·         het niet langer dan drie jaar geleden een Europese handelsvergunning heeft ontvangen of werd geregistreerd bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.

·         belangrijke criteria zijn tevens dat het product innovatief en betekenisvol is.

De deadline voor het aanmelden voor deze Awards is uiterlijk 28 januari 2022. Aanmelden kan alleen via de website van de Prix Galien (www.prixgalien.nl)

Advertentie(s)