Pharmamarketeer

Prix Galien Award Pharmaceutical & COVID-19

De jury van de Prix Galien reikt dit jaar (vooralsnog) eenmalig een aparte prijs uit voor COVID-19-producten, zoals vaccins, medische apparatuur, apps en diagnostica. Aanmeldingen voor deze speciale Prix Galien Excellence COVID-19 Award zijn mogelijk tot uiterlijk 28 februari.

‘We hebben dit besluit genomen omdat deze producten volgens het geldende reglement pas in aanmerking zouden komen voor de Prix Galien 2022. Dat vonden wij mosterd na de maaltijd, zegt Philip de l’Orme, organisator van de Prix Galien Awards in Nederland. ‘In meerdere opzichten wordt het een bijzonder jaar, omdat we dit keer zowel de Pharmaceutical Award 2020 én 2021 zullen uitreiken, omdat er vorig jaar geen uitreiking was.’

Over de COVID-19 Award
Voor de Prix Galien Excellence COVID-19 Award geldt dat de aangemelde producten EMA-goedkeuring (alleen geneesmiddelen en vaccins) en op de markt toegelaten zijn voor 31 maart 2021. Verder is hetzelfde reglement van kracht als voor de ‘gewone’ Prix Galien Pharmaceutical Award.

Aanmelden Pharmaceutical Award
De deadline voor het aanmelden voor de Prix Galien Pharmaceutical Award 2021 is op verzoek van een aantal potentiële kandidaten uitgesteld tot en met 5 februari 2021. De uiterste inzenddatum voor het dossier is 15 maart 2021. Alleen digitale dossiers worden geaccepteerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philip de l’Orme m. +31 (0)6 54 370 731 of philip.delorme@prixgalien.nl

Advertentie(s)