Pharmamarketeer

Eerste Emerce Update gewijd aan online beveiliging en privacy

De eerste sprekers voor Emerce Update #7: Security Make sure you secure, op 10 december in B. Amsterdam, zijn bekend. Het is de eerste Update van Emerce gewijd aan online beveiliging.

Ivana Bartoletti (Gemserv & Women Leading in AI Network) gaat het specifiek hebben over privacy en beveiliging bij kunstmatige intelligentie in e-commerce.

Bij iedere phishingcampagne zijn er steevast weer mensen die klikken. Maar waarom is dat eigenlijk? In haar presentatie gaat Sanne Maasakkers van Fox IT in op de psychologie achter phishing en op welke manier er gebruik (of eigenlijk misbruik) wordt gemaakt van het menselijk brein om toegang te krijgen tot je account of je systeem.

CA, 2FA, Identity en conversie. Het lijkt niets met elkaar te maken te hebben maar doet het toch. PSD2 vraagt om sterke klantauthenticatie, terwijl online KYC ook steeds relevanter wordt. Waarom 2FA straks niet meer weg te denken is uit de online omgeving vertelt Jus Hasselaar van Thuiswinkel.org.

Zorgen dat beveiliging ‘passend’ is. Hoe doe je dat? En hoe doe je dat vooral niet? Welke afspraken maken je met wie en zorg je dat deze afspraken nageleefd worden? Dat en meer hoor je van Peter Kager van ICTRecht Privacy.

Meer sprekers maken we de komende maand bekend.

Foto Peter Boer

Advertentie(s)
Geen nieuws missen?
Volg de duizenden farma professionals die Pharmamarkteer.nl via e-mail lezen

Uw inschrijving is gelukt.
Bedankt!
Naar Pharmamarkteer.nl